

- Много!
- Какво най-много обичаш?
- Най-вече менюта...

- Разбира се!
- Добре... какво е интеграл?
- Айде виж баща ти, че сега ще готвя...

- И двамата не си мърдат пръста!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Факт е, че през последните дни се води безпрецедентна кампания за оплюване на българския туризъм,каквато е немислима в други държави
Цената на хотела по морето излиза колкото два шезлонга
Това е един много малък ръст от 0,4%, каза министърът на туризма Николина Ангелкова
Българската храна е по-добра от гръцката, но отстъпва на френската и италианската, пише "Ню Йорк таймс"
Ню Йорк таймс определя крайбрежието ни за "Българската Флорида"
Не е нормално в курорт, където хората идват да се забавляват, да им спираме музиката в разгара на вечерта, каза управител на бар
„Слънчев бряг“ АД инвестира над 1.5 милиона лв. за подготовка на инфраструктурата за летен туристически сезон 2019
Започна отброяването на 60-годишнината на Слънчев бряг, вижте легендите за курорта
Първите чуждестранни туристи пристигат на 8 юни 1959 г., но официалното откриване на сезона е на 12 юни
Ето защо няма кандидати за бармани и сервитьорки